De poorten zijn leverbaar als enkele poort en als dubbele poort in diverse hoogtes, breedtes en standaard kleuren. Het merendeel van de poorten is bovendien op maat beschikbaar.

Lp type M- Line

Eenvoudig // Economisch Gemakkelijk, praktisch, representatief en goed geprijsd. De M-Line  draaipoort is voor diverse doeleinden. Het concept is eenvoudig en snel te monteren. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor deze poorten met hun goede functionaliteit en goede prijs. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4-dimensioneel nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide .

LP type R-Line / N-Line / P-line

  • R- Line  =  Uitstekende ronden spijlen .
  • N – Line =  Recht van boven en onder en er tussen met ronden spijlen
  • P- Line  =  Recht van boven en onder en er tussen met ronden spijlen met een puntkam erop gelast.
  • R- Line Deluxe =  Uitstekende spijlen maar dan met vierkant recht of overhoeks
Veilig // Elegant voor diverse doeleinden. Het concept is eenvoudig en snel te monteren.  Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor deze poorten met hun stijlvolle uitstraling en goede functionaliteit. De poort- vleugelconstructie en poortpalen zijn voor diverse doorgangen op elkaar afgestemd waardoor de poort met gemak de grootste belastingen weerstaat. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren. Voor extra veiligheid is de draaipoort vanaf 150 cm hoog aan boven- en onderzijde voorzien van afgeschuinde spijlen. In alle RAL-kleuren verkrijgbaar

LP type L- line

Eenvoudig // EconomischGemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat de L- Line  draaipoorten  bijzonder in trek is.
De draaipoort zijn voor diverse doeleinden. Het concept is eenvoudig en snel te monteren. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor deze poorten met hun goede functionaliteit en goede prijs.