Alle poorten van Remco Montage Hekwerken zijn leverbaar zoals enkele poort en dubbele poorten en zijn in diverse hoogtes, breedtes verkrijgbaar. kleuren zijn in Standaard Ral kleuren verkrijgbaar. Het merendeel van de poorten is bovendien op maat beschikbaar. Tevens kunt u kiezen uit diverse opties om uw poorten te personaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Draaipoort R-Line de luxe
OMSCHRIJVING :

Robuust  // Veilig

De R-Line de luxe  draaipoorten hebben een vriendelijke uitstraling en zijn zeer degelijk dankzij de vierkante spijlen die door de liggers lopen is uitbuigen onmogelijk. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren. Voor extra veiligheid is de draaipoort, met diagonaal geplaatste spijlen, vanaf 150 cm hoog aan boven- en onderzijde voorzien van afgeschuinde spijlen. Als optie kunt u de spijlen ook hart op hart 100 mm laten maken door remco montage hekwerken.

 

Draaipoort R-Line
OMSCHRIJVING:
Strak // Veilig

De R-Line  draaipoorten hebben ook een vriendelijke uitstraling dankzij de ronden uitstekende spijlen die door de liggers lopen. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren. De spijlen, worden vanaf 150 cm hoog aan boven- en onderzijde voorzien van afgeschuinde spijlen. Als optie kunt u de spijlen hart op hart 100 mm laten maken . i.p.v. standaard 150 mm.

 

Draaipoort D- line
OMSCHRIJVING:
Veilig // Solide

De D-Line is de aangewezen draaipoort wanneer veiligheid voorop staat. De poorten zijn solide en bijzonder sterk door de ingelaste dubbelstaafmat 8/6/8 mm . De poort- vleugelconstructie en poortpalen zijn voor diverse doorgangen op elkaar afgestemd waardoor de poort met gemak de grootste belastingen weerstaat. De poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4 dimensionaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en door de secura bijna onmogelijk te forceren. Voor extra veiligheid kan de draaipoort voorzien worden van een stalen puntenkam.

Draaipoort M-Lijn

OMSCHRIJVING :

Eenvoudig // Economisch

Gemakkelijk, praktisch, representatief en goed geprijsd. De M- Line  poortvleugels kunnen 180° open draaien en zijn 4-dimensioneel nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide.  De enkele en dubbele draaipoorten hebben een stalen ingelaste staafmat 8/6/8 mm en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruikt. De enkele draaipoort wordt hoofdzakelijk toegepast als loopdoorgang en de dubbele draaipoort is een oplossing voor grotere doorgangen.

Naast de diverse standaard uitvoeringen is het mogelijk om de M-line draaipoorten op maat te leveren en te voorzien van systemen die het eenvoudig maken om de poorten voor te bereiden voor een elektrische aandrijving of dranger.

De M-Line draaipoort past perfect tussen de Dubbelstaafmat en Harmonicadraad Hekwerk van Remco Montage Hekwerken

Draaipoort L-Line

OMSCHRIJVING

Eenvoudig // Economisch

Gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat de L-line draaipoort bijzonder in trek is.
De L-Line draaipoort is een eenvoudige tuinpoort  koker 40/35mm  frame en een in gelaste mat 50/50 mm een locinox slotkast, scharnieren rvs, staanders rond 60.3 mm. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor deze poorten met hun goede functionaliteit en goede prijs.
De L-Line draaipoort past perfect tussen Harmonicadraad hekwerk van Remco Montage Hekwerken.